Instagram og influencer kurser

Er træt af at dele indhold online – uden helt at få noget ud af dit hårde arbejde? Vil du gerne lykkes med at tiltrække kunder – uden at skulle bruge al din tid online? Arbejder du med Instagram for et eller flere brands og vil gerne optimere deres profil og storytelling?

Eller drømmer du om at opbygge et stort community og være en dygtig influencer og stærk personligt brand? Vores kurser bygger på tusindvis af timer med research af teoretisk viden og årelang praktisk erfaring i at vækste og sælge på blog og sociale medier.

Instagram Akademiet

Bliv en superstjerne på Instagram og lær de bedste hacks til at skabe en profil der sparker bagdel.

1997,- inkl. moms

Influencer Akademiet

Ta’ dit brand til næste niveau og skab en god indtægt for dit brand. Få styr på kampagner og pitch dig frem til drømmesamarbejder.

1599,- inkl. moms

Online Summer Camp

(PT. LUKKET FOR TILMELDINGER)

Succes med Stories

Lav en effektiv strategi og bliv en haj til annoncering på Story. Skab ægte engagement og konverter dine seere til kunder.

699,- inkl. moms

Sådan bliver du en GOD influencer

Download e-bogen her – den koster kun din email

Download nu

Jeg har virkelig oplevet et kæmpe boost i mit community efter at have fulgt dine tips. Og derudover har jeg langt flere som besøger min profil gennem hashtags 😍
Det var 4000 mennesker på en time, som havde set mit billede. Det har jeg sgu ikke oplevet længe. Før var det ca. 1500 til 1800 på en time.

Fie FrølingContent creator, @Woodlandwhim

Selvom jeg “kun” er på modul tre i Influencer Akademiet og modul 1 i Instagram Akademiet, så har jeg allerede lært utroligt meget mere og fået så mange gode værktøjer med mig! Elsker hele afsnittet med kampagner og analyse deraf, det har jeg VIRKELIG manglet 🙌🏼
Jeg føler virkelig, at jeg tager en uddannelse og det er vildt rart.

Camilla EgebergContent creator, @sustainablefashionfreak

Jeg er SÅ rundtosset og jeg har endnu ikke drukket - måske hjælper det. Men HOLD NU OP en masse gode tips og opdagelser til IG, en masse VIRKELIG fantastiske mennesker med masser af god energi og feedback. Jeg skal lige trække vejret og finde ud af, hvor pokker jeg skal starte. Står overfor at “omlægge” og levelup på min Instagram-konto!

Jeg bliver altså lige nødt til at dele med jer andre, at det endelig er lykkedes mig at komme op på de 10.000 følgere og dermed den famøse swipe funktion! 🤩🙌
Jeg har kæmpet så længe med det, og selvom jeg slet ikke er igennem alt materialet endnu, så har det virkelig givet mig et skub i den rigtige retning. Tak Camilla!

Louise DamContent creator, @Louisesmadblog

Camilla havde de bedste ideer. Hun ser det hele udefra og har så mange gode ideer til hvordan man lige kan vinkle den og gøre ting anderledes men stadig bevare ens røde tråd.

Monnick GaiaArtist, @monnickgaiazzartist
Før Instagram Akademiet

Den vilde forvandling af profilen @no217.dk skete kun få uger efter et forløb på Instagram Akademiet

 

Efter Instagram Akademiet

Ny visuel stil, som nu både tiltrækker flere kunder og følgere og skaber ro for øjet