Kontakt teamet

Hos Camilla Stemann & Co. arbejder vi målrettet for at skabe succes for influenter og virksomheder. Vores mission er, at hjælpe virksomheder og privatpersoner med at få succes på Instagram og blive helt skarpe til personlig branding, så der kan komme flere salg.

Teamet bag består af tre ildsjæle, der med deres hver deres viden og konkret erfaring vil gøre alt for at løfte dit brand til nye højder. Kontakt os for blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Camilla Stemann Jensen

Grundlægger

Camilla hjælper iværksættere, virksomheder og influenter med at vækste online. Hun underviser, coacher, holder foredrag og workshops. Kontakt Camilla, hvis du vil styrke og udvikle dit brand.

Influencer- & Instagram ekspert

camilla@cphagency.dk

Rebecca Brincker

Juniorkonsulent

Rebecca hjælper med at udforme marketingstrategier, kreativt indhold og skyde projekter i mål. Hun er også den du skal kontakte i forbindelse med events eller lanceringer i din virksomhed.

Content, foto, website og marketing

Fie Frøling

Fie Frøling

Konsulent

Fie styrer vores boblende community på Instagram og sørger for, at vi altid har nyt og relevant content på vores SoMe platforme.

Community management og content

Kommer senere

Passion for godt håndværk

Vi elsker at hjælpe andre med at få succes!

Se hvem vi ellers har hjulpet
Din online identitet er altafgørende

Få indflydelse online NU!

Din drøm starter her

Unik ekspertise

Camilla har selv arbejdet som blogger og influencer siden 2012 og ved derfor, hvordan man skaber et brand via sociale medier. Hun udgav, takket være sin Instagram, en populær kogebog i 2017, og har sidenhen solgt sine kurser næsten udelukkende via sociale medier. Samtidig har hun sideløbende siddet på den anden side af bordet, bl.a. gennem flere år som marketing manager i den internationale virksomhed YELP, som netop specialiserer sig i at aktivere influenter og communities både online og offline ved events. Camilla er desuden medvært på podcasten “Influencer”.

Camilla underviser på social medierådgiver-uddannelsen på IBC i Kolding og holder løbende workshops og foredrag. Blandt andet for Journalistforbundet, FAOD, Benjamin Media, Social Media Week, VICE, Landbrug & Fødevarer, Bolius og forskellige erhvervs- og netværksgrupper samt private virksomheder. Hun har også holdt oplæg til influencer marketing events i udlandet og underviser i professionel brug af Instagram på sine egne kurser.

“Camilla er nærværende og inspirerende, og man mærker hendes passion helt ud i fingerspidserne. Hun ser dine behov og guider dig ud fra dit udgangspunkt samt ønskede mål.” 

-Lix.com