Instagram Akademiet

For dig, der vil vækste på Instagram og tage styringen tilbage. Tryk på knappen for en forsmag...

Bliv din egen Instagram ekspert

Det er ikke for sjov, at man siger; “eksisterer du ikke på Instagram, eksisterer du ikke som brand”. Camilla guider dig igennem 4 online moduler, som du kan tage online, lige når det passer dig. Og for at det ikke skal være løgn, er materialet, du får, dit for altid. Instagram Akademiet giver dig også adgang til et stort, støttende netværk, som du altid vil have til rådighed – selv når du er færdig med kurset. Instagram Akademiet er for dig, der ønsker at løfte dit brand til nye højder, få flere kunder, lande fede samarbejder og bruge mediet til din fordel.

Du lærer også at bruge algoritmen som din medspiller, og du får konkrete værktøjer til at skabe øget engagement. På Instagram Akademiet serveres alle de velafprøvede tips og tricks, som er nødvendige for succes, og Camillas store erfaring indenfor Instagram, er din genvej til at undgå de klassiske fejltagelser. Dem har hun selv lavet, og derfor er Instagram Akademiet med til at løfte dig let og elegant over de udfordringer, som selv de garvede SoMe-folk har udfordringer med. Med Instagram Akademiet kommer du i stedet på rette spor med det samme!

Jeg har anbefalet Instagram Akademiet til mange efterhånden. Der er så mange tilbud som skuffer, men Instagram Akademiet er et seriøst forløb med masser af viden og endda direkte kontakt med kræfterne bag.

Dorte Bak @dortebak.dk

Organisk vækst

Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere (hint: det handler ikke om dig!)

Algoritmen

Hvordan du knækker koden til algoritmen

Sælg via Instagram

Hvordan du sælger på Instagram og får andre til at anbefale dig

Gå viralt

Hvordan du går viralt (hint: det er nemmere, end du tror)

Hold dig opdateret

Tips og tricks

Du kan helt gratis skrive dig op til at modtage unikke og hemmelige tips og tricks direkte i din indbakke. Du bliver den første til at modtage gratis hacks, der kan være med til at oppe din online tilstedeværelse.

Gratis

Tilmeld dig
Bliv ekspert på stories

Succes med stories

Lær hvordan du laver effektive stories, der giver flere følgere, mere engagement og storytelling, der ligner en million, med call-to-actions, der giver mere trafik og flere salg!

699,- inkl. moms

Køb nu
Sådan lykkes du med Instagram

Instagram Akadamiet

Det store kursus består af 4 moduler, der er designet til at hjælpe dig med IKKE at lave de fejl, som mange begår. Du lærer i stedet hvordan du effektiviserer processen, tiltrækker kunder og skiller dig ud i en branche med benhård konkurrence.

1.997,- inkl. moms

Køb nu

Lad os arbejde sammen

i et digitalt univers, hvor vi er uafhængige af tid og sted!

Gå til Instagram Akademiet