Influencer marketing

Influencer marketing er ikke bare vigtigt at mestre – men en nødvendighed! Vi lever i en digital tidsalder, hvor influenterne fremstår som de mest troværdige kilder. Som både influent og virksomhed er det derfor vigtigt at vide, hvem man skal samarbejde med, så man får mest muligt ud af kampagnerne.

Vi hjælper derfor virksomheder med at blive skarpe på deres influencer strategi, så de kan udarbejde succesfulde kampagner med etikken og moralen i behold. På samme måde hjælper vi også influenter med at kende deres værd og finde de rette samarbejdspartnere.

Kampagnen overgik vores forventninger, specielt i forhold til den markante stigning i omsætningen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til CPHAGENCY.

Hasse Hunskjær, direktør af Yaneeda.om

Det rette match

Vi har en stor forståelse for både virksomhederne og influenterne, da vi har arbejdet hands-on og teoretisk på begge sider af bordet. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at virksomhederne netop indgår samarbejder med de rigtige influenter og vice versa. Efter mange års erfaring er vi eksperter på området, og vi hjælper gerne dig/jer med at opnå succes.

Branding og forretningsudvikling

Vi hjælper virksomheder med at udvikle koncepter, der både gavner virksomhedens brand, og samtidig skaber et stærkt bånd med influenten. Vi udtænker den rette strategi, så I får mest muligt ud af samarbejdet.
Vi rådgiver influenter i forhold til, hvordan de skaber en selvkørende virksomhed, der ikke er afhængig af eksterne faktorer. Rådgivningen sætter fokus på at give influenten kompetencerne til at drive en troværdig og bæredygtig forretning, der også giver økonomisk gevinst.

Lad os gøre dine drømme til virkelighed

Kontakt os for en uforpligtende snak om hvordan vi bedst muligt kan få
 dig eller jeres virksomhed i mål og skabe grundlaget for de gode samarbejder

Kontakt os her